پارافیموزیس

درمان پارافیموزیس

پارافیموزیس یک موقعیت جدی بوده و در افرادی رخ می دهد که در آن ها طی روند ختنه کردن، پیش پوست، معمولاً در چند روز اول تولد از آلت تناسلی برداشته می شود. پارافیموزیس زمانی رخ می دهد که پیش پوست، در پشت نوک آلت تناسلی گیر می کند. این پوست را نمی توان با کشیدن به موقعیت نرمال بازگرداند.

پارافیموزیس می تواند در هر آلت تناسلی ختنه شده ای اتفاق بیافتد. ولی بیشتر در افراد جوان و پیر رواج دارد. پارافیموزیس یک موقعیت اضطراری بوده و باید به سرعت تحت درمان قرار گیرد.

علائم پارافیموزیس چیست؟

علائم اصلی پارافیموزیس شامل موارد زیر می باشد:

  • ناتوانی در به عقب کشیدن پیش پوست به موقعیت نرمال
  • تورم در انتهای آلت تناسلی
  • درد و ناراحتی
  • قرمزی و حساسیت
  • ناتوانی در ادرار کردن

اگر نتوانید پیش پوست را از نوک آلت تناسلی به عقب بازگردانید، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

 

پارافیموزیس - دکتر موحد

 

چه چیزی باعث پارافیموزیس می شود؟

در افراد ختنه شده، گاهی پیش پوست در حین رابطه جنسی ، در حین ادرار کردن یا در زمان تمیز کردن آلت تناسلی به عقب کشیده می شود. پزشکان و پرستاران نیز گاهی در هنگام مورد آزمایش قرار دادن آلت تناسلی یا قرار دادن آن در کاتتر، پیش پوست را به عقب می کشند.

گاهی اوقات، شما، پزشک یا یک پرستار، فراموش می کنید که پیش پوست را پایین بکشید. اگر پیش پوست، برای مدت زمان طولانی، در موقعیت عقب کشیده شده از نوک آلت تناسلی، باقی بماند، آلت تناسلی آنقدر متورم می شود که پیش پوست در پشتآن گیر می کند.

علل دیگر پارافیموزیس شامل موارد ذیل می باشد:

  • عفونت: این زمانی رخ می دهد که آلت تناسلی و پیش پوست، به خوبی شسته نشده باشد.
  • آسیب دیدن ناحیه: آسیب دیدگی می تواند در اثر رابطه جنسی شدید، پیرسینگ، اسکار ناشی از عفونت های مکرر یا نیش حشرات به وجود آید.
  • ختنه کردن: اگر ختنه کردن به درستی انجام نشده باشد، می تواند باعث بروز پارافیموزیس شود.
  • دیابت: دیابت می تواند باعث التهاب مزمن آلت تناسلی و پیش پوست شود.

پارافیموزیس چگونه تشخیص داده می شود؟

هیچ تستی برای تشخیص پارافیموزیس مورد نیاز نمی باشد. پزشک یک آزمایش فیزیکی را انجام داده و برای تشخیص، نگاهی به آلت تناسلی بیمار می اندازد.

آیا می توان از بروز پارافیموزیس پیشگیری کرد؟

تنها روش برای پیشگیری کامل وقوع پارافیموزیس ، ختنه کردن می باشد. اگر ختنه نشده اید، می توانید از پارافیموزیس با رعایت موارد زیر پیشگیری کنید:

  • همیشه پیش پوست را به موقعیت طبیعی آن به عقب بکشید. این کار را بعد از رابطه جنسی، ادرار کردن یا تمیز کردن آلت تناسلی خود انجام دهید.
  • هرگز برای بیشتر از مدت زمان مورد نیاز، پیش پوست را در موقعیت به عقب کشیده شده رها نکنید.
  • بعد از قرار دادن کاتتر در مثانه، حتماً مطمئن شوید که نوک آلت تناسلی توسط پیش پوست پوشیده شده است.

درمان پارافیموزیس

اولین چیزی که پزشکان از جمله دکتر سعید موحد ، اورولوژیست زاهدان به درمان آن می پردازند، درمان تورم است. این کار را می توان با فشار دادن آلت تناسلی با دست، بستن آلت تناسلی با یک بانداژ محکم یا استفاده از یخ انجام داد. بعد از فروکش کردن تورم، پزشک می تواند پیش پوست را به پایین بکشد. اگر پیش پوست گیر کرده باشد، گاهی پزشک برش کوچکی را در ناحیه پیش پوست گیر کرده، برای شل شدن آن ایجاد می کند. در برخی موارد، لازم است که پزشک بیمار را ختنه کند.

زندگی کردن با پارافیمـوزیس چگونه است؟

اگر پارافیموزیس تشخیص داده شده و به سرعت درمان شود، شما با مشکلی روبرو نخواهید شد. اگر این موقعیت درمان نشده رها شود می تواند باعث بروز مشکلاتی شود. پارافیموزیس می تواند جریان خون به نوک آلت تناسلی را مختل نماید. در موارد نادر می تواند باعث آسیب دیدن نوک آلت تناسلی، قانقاریا یا از بین رفتن نوک آلت تناسلی شود.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

نظرات

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات